Entertainment deskundige Jos la Grande vindt: Peter Gillis is op zijn retour

Jos heeft een mening over Peter Gillis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Ontcijfer het geheim van het succes van Peter Gillis, de o zo olijke Brabantse campingbaas, en je ontdekt dat er geen geheim is. Een deel van Nederland kijkt alweer een paar jaar naar het circus van een narcistische zakenman, die zijn geld verdient met de verhuur van stacaravans en vakantiehuisjes en zich gedraagt als een hork.

Niet alleen zijn medewerkers, zijn familieleden en zijn vriendin Nicol Kremers hebben met dat gedrag te maken, maar ook het kijkerspubliek ziet een zakenman zonder scrupules. Nog even afgezien van het achterstallig onderhoud in zijn droompaleizen komen er ook steeds meer conflicten aan het licht met gemeenten die de praatjes als ‘Hatseflats’ en ‘Massa is kassa’ nogal beu zijn.

Smaak

De geldsmijterij en de afzichtelijke smaak als het gaat om auto’s en huizen nemen we op de koop toe. Als we dan toch de vergelijking moeten maken met zijn tv-collega’s Martien Meiland en zijn vrouw Erica… die hebben wél humor!

John de Mols’ Talpa was maar wat blij met het onverwachte succes van Gillis’ realityserie, waar acteur Frank Lammers ook nog zijn steentje aan bijdraagt als de vrolijke commentator. Of Talpa na de allerlaatste ontwikkelingen rond Gillis nog steeds zo gelukkig is met de campingbaas is maar zeer de vraag.

‘Voorval’

Deze Peter Gillis was op 29 mei jl. kennelijk betrokken bij een ‘voorval’ waarvoor hij zich binnenkort waarschijnlijk moet verantwoorden bij de rechter. Wat er die avond in Ommel precies is gebeurd, is niet bekend maar er wordt door de advocaat van Gillis gezegd dat het om een incident gaat ‘in de privésfeer’ van Peter en zijn partner Nicol.

Laat dat nou net het verdienmodel zijn waaraan deze liefhebber van worstenbroodjes zijn tv-succes aan heeft te danken, zijn privéleven. Bovendien loog de man over ‘het voorval’ en het nachtje in de politiecel, zo blijkt inmiddels, in de hoop dat de doofpot gesloten zou blijven.

Deze Peter Gillis heeft zichzelf met zijn gedraai goed in de nesten gewerkt. Want dit is precies wat Talpa op dit moment niet wil zijn. Zou Peter doorhebben dat hij een retourticket op zak heeft richting anonimiteit?

[poll id=”82″]

Tags

MASSA IS KASSAPETER GILLISSBS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck