EO: The Passion kan nog steeds doorgaan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het paasspektakel The Passion kan dit jaar nog steeds doorgaan, ondanks de nieuwe coronamaatregelen van de overheid. De EO oriënteert zich nog steeds op een alternatieve vorm, laat een woordvoerder maandagavond weten. Vanwege het coronavirus zijn alle bijeenkomsten tot 1 juni niet toegestaan.

Toch is er nog steeds de mogelijkheid dat het bijbelconcert gewoon doorgaat. “Er zal geen publiek bij zijn, en het zal een andere vorm worden dan mensen gewend zijn”, stelt een woordvoerder. “Maar we verkennen alle scenario’s. En er zijn nog steeds scenario’s die reëel zijn.”

Het is niet duidelijk wanneer de EO een besluit neemt hierover. Er zijn wel al een aantal opnames voor het spektakel gemaakt, meldt de zegsman. De hoofdrol van Jezus wordt dit jaar gespeeld door acteur Tim Akkerman. Trijntje Oosterhuis vertolkt Maria, Soy Kroon neemt de rol van Judas voor zijn rekening. Ook onder anderen Jan Kooijman, Roué Verveer, Johnny de Mol, Bert van Leeuwen, Tooske Ragas en Lucille Werner zijn dit jaar te zien in het paasspektakel. The Passion is gepland op 9 april, in Roermond.

 

BuzzE

 

 

Tags

EOPASENTHE PASSION

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck