Epstein slachtoffer vertelt gruwelijke details Ghislaine Maxwell

Ghislaine Maxwell
Door: Eva Steins
06-10-2020

Ghislaine Maxwell was de handlanger van Jeffrey Epstein. Zij wordt ervan verdacht meisjes voor de zedendelinquent te hebben geronseld zodat hij ze kon misbruiken. Een slachtoffer doet een boekje open en brengt gruwelijke details over de vrouw naar boven.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Handlanger

Maxwell zit al een tijdje in hechtenis en wordt verhoord. De vroegere vriendin van Prins Andrew zit vast in New York. Zij ontkent met klem dat zij iets te maken had met de zedendelicten waarvoor Jeffrey Epstein werd veroordeeld. Zij zou hem geholpen hebben om meerdere minderjarige meisjes te misbruiken.

LEES OOK:

Ghislaine Maxwell zal ‘nooit over prins Andrew praten’

Massages

Een slachtoffer van het stel spreekt zich uit over de vreselijke gebeurtenissen. Aan The Sun vertelt slachtoffer Samantha dat zij op 21 jarige leeftijd door Maxwell werd gerekruteerd. Haar werd beloofd dat Epstein geïnteresseerd was in haar design werk en dat ze snel geld kon verdienen. Het enige wat ze zou moeten doen was een rijke man slechts wat massages te geven.

Al snel wordt Samantha meegezogen in het wereldje en worden de verzoeken steeds uitgebreider. Haar werd gevraagd om een medestudent over te halen een bezoekje te brengen aan Epstein. ,,Ze was 19 jaar, maar ik zei dat ze moest zeggen dat ze 16 was,” vertelt Samantha.

Gruwelijke details

In the Sun doet Samantha een heftig boekje open over wat er volgde. Zij vertelt dat Maxwell woedend op haar was omdat ze het andere meisje had gezegd over haar leeftijd te liegen. Ze vertelt dat Maxwell tegen haar schreeuwde: ,,Jij smerige, vuile, leugenachtige hoer.”

Samantha vertelt verder. ,,En voordat ik het wist stopte ze een ball gag in mijn mond, hield mijn handen op mijn rug en verkrachtte me met een seksspeeltje. Ze trok mijn kleren uit. Het gebeurde allemaal zo snel, ik stond perplex.”

,,Vervolgens riep ze Epstein en hij kwam erbij”, vervolgt Samantha.,,Het was traumatiserend. Nadat ze klaar waren, pakte ik mijn kleren.”

Maxwell bedreigde Samantha en vertelde haar om geen aangifte te doen. ,,Ik herinner me dat ze me driehonderd dollar gaf en zei: ‘Waag het niet om naar de autoriteiten te gaan, want dan zul je niet lang genoeg leven om in de rechtbank te staan, zoiets. Toen alles eindelijk voorbij was, liep ik de deur uit als een totaal ander persoon.”

Samantha gelooft dat Maxwell minstens net zo erg als Epstein was en wilt gerechtigheid. ,,Ik wil haar gestraft zien worden. Ze moet lijden zoals ze ons heeft laten lijden. Ik denk dat Epstein niet veel erger was dan zij; in mijn beleving was zij het echte monster.”

Meer DenD