Epstein, weinstein en hoerenmadam uitgenodigd op 18e verjaardag prinses Beatrice

Prinses Beatrice
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een opmerkelijke foto is genomen op de achttiende verjaardag van prinses Beatrice, de dochter van prins Andrew. Op het kiekje staan zedendelinquent Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein die beschuldigd is van het misbruiken van meerdere vrouwen en Ghislaine Maxwell, de hoerenmadam die minderjarige meisjes zou hebben geregeld voor feestjes van de inmiddels overleden Epstein.

Rechtszaken

Het trio was uitgenodigd voor de achttiende verjaardag van prinses Beatrice, die nu 31 jaar oud is. Epstein poseerde trots in zijn US Navy Seal uniform, dat is een speciale eenheid die opereert op zee, lang en in de lucht. Acht dagen nadat de foto is genomen, werd hij opgepakt. Meerdere meisjes beweerden dat Epstein hen had betaald voor het hebben seks met hem. Hij moest voor de rechter verschijnen, kreeg 18 maanden celstraf maar zat er maar dertien uit in huisarrest.
Ook Harvey Weinstein zou in dat jaar, 2006, vrouwen hebben misbruikt. Pas aankomende januari staat hij daarvoor voor de rechter.

,,Deze foto somt op waarom de Epstein-affaire zo desastreus is voor prins Andrew”, zegt een bron tegen de Britse krant The Sun on Sunday. ,,Hij bracht deze mensen in het koninklijke circuit, zelfs naar Windsor Castle, waar ze zich konden mengen met de ‘groten en de goeden’.”

Leugens

Door de foto is het nog duidelijk geworden dat prins Andrew in het BBC-interview van afgelopen maand bijna voortdurend aan het liegen is. Hij beweerde bijvoorbeeld Jeffrey Epstein nauwelijks te kennen, maar de twee zijn samen op veel foto’s te zien. Daarnaast is er bewijs dat ze naar dezelfde feestjes gingen en dezelfde mensen kenden.

Ook andere uitspraken van prins Andrew zijn inmiddels ontkracht. Virgina Roberts, een van de slachtoffers Epstein, beweerde dat de prins overmatig zweette. In het interview zei Andrew dat zijn lichaam helemaal niet in staat is om te zweten, maar foto’s van destijds bewijzen het tegendeel.

Gevolgen

Er is inmiddels zoveel ophef over prins Andrew dat hij zijn koninklijke taken heeft neergelegd. Veel bedrijven en organisaties hebben de samenwerking met hem stopgezet en ook zijn dochter, prinses Beatrice, heeft haar verlovingsfeest gecanceld door alle negatieve publiciteit.

 

Tags

DOCHTERSPRINS ANDREWPRINSES BEATRICEVIRGINIA ROBERTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck