Erfgenamen Sjoukje Hooymaayer verlagen vraagprijs villa

Door: Hans Jacobs
08-04-2019
De kinderen van de overleden ‘Zeg ‘ns AAA’ actrice Sjoukje Hooymaayer verlagen de vraagprijs van de villa van hun moeder, meldt Bekende Buren.

Overleden

Vorig jaar september overleed actrice Sjoukje Hooymaayer. Haar man was een paar jaar daarvoor al overleden. De kinderen zette kort daarna de villa in Hilversum van hun overleden moeder te koop voor een prijs van 1.295.000 euro.

Voor deze prijs is het niet gelukt om een koper te vinden en om die reden hebben zij besloten om de vraagprijs met een ton euro te verlagen naar 1.195.000 euro. Op de villa rust een hypotheek van 750.000 euro.

Carrière

Sjoukje studeerde aan de Toneelschool Amsterdam. Nadat ze deze studie met succes had afgerond heeft Sjoukje meerdere rollen in verschillende tv-series mogen spelen. Door haar rol in de tv-serie Zeg ‘ns AAA, waar ze dokter Lydie van der Ploeg speelde, creëerde ze bekendheid bij het grote publiek. Dit programma kreeg een Gouden Televisier Ring uitgereikt. Na het succes van Zeg ‘ns AAA startte Sjoukje’s carrière pas echt.

Eierstok kanker

In april 2018 werd bekend dat ze een vergevorderd stadium van eierstokkanker had. Zij liet dan ook weten de kanker niet te laten behandelen. Sjoukje overleed op 78-jarige leeftijd in september vorig jaar.

Meer DenD