Erica doet boekje open over scharrels Martien

Erica doet boekje open over scharrels van Martien
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Erica en Martien Meiland geen romantische relatie meer hebben, wonen ze nog wel onder één dak. Dat betekent dat Erica het altijd meteen doorheeft wanneer Martien aan het daten is. ,,Meestal is het een deceptie”, onthult Erica.

Terwijl Erica het heerlijk vindt om alleen te zijn, ontmoet Martien regelmatig een andere man. Zo was hij onlangs aan het daten en bood hij deze man na een paar weken al een baan in het pension aan. ,,Dat was in Martiens enthousiasme tot stand gekomen”, vertelt Erica in weekblad Privé. ,,Hij had een paar keer met hem afgesproken in Antwerpen en die gozer had het niet zo naar zijn zin op zijn werk en toen zei Martien: ‘Leuk, dan kom je bij ons het ontbijt doen en inwonen.”’

‘Hij kende hem een paar weken’

Erica wist niet wat ze hoorde toen Martien met het voorstel kwam. ,,Hij kende die man een paar weken! Daar is Martien later ook zelf van teruggekomen en dat is doodgebloed.”

‘Deceptie’

Volgens Erica gebeurt het vaker dat Martien vol enthousiasme gaat daten, maar later weer teleurgesteld wordt. ,,Het is meestal een deceptie. Dan leeft dat weer op, heeft hij er weer zijn in en uiteindelijk is het allemaal niets”, legt ze uit. Hoewel het ingewikkeld kan worden als Martien wél een serieuze relatie met een andere man aangaat, zegt Erica dat ze hem al het geluk van de wereld gunt. ,,Als het een leuk iemand is die goed bij de familie pas, vind ik dat alleen maar een aanwinst, maar dat is het tot nu toe niet zo geweest. Dan moeten ze gauw wieberen.”

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDMARTIEN MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie