Erica lastiggevallen door aanbidders: ‘Zijn niet te vertrouwen’

Erica heeft las van stalkers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Erica heeft weliswaar Martien aan haar zijde, maar van echte liefde is al lang geen sprake meer. Het is dan ook lang geleden dat Erica een liefdesrelatie met een man heeft gehad. Vermoedelijk komt die man er ook niet meer. Sterker nog: Erica is haar aanbidders meer dan zat!

Hoewel Erica en Martien geen romantische relatie met elkaar hebben, blijven ze samenwonen. Toch is het anders dan een echte relatie met iemand hebben. Staat Erica er wel voor open om met andere mannen te daten?

‘Gebeurt niet meer’

,,Daar hebben we het natuurlijk weleens over, maar dan moet die persoon wel heel leuk zijn”, vertelt Erica in gesprek met weekblad Weekend. ,,Het kan zijn dat je iemand ontmoet die zó goed bij je past dat je dat al snel voelt. Maar ik heb het idee dat dát niet meer komt.”

‘Wéér een leugen’

Erica is dan ook niet van plan om op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. Toch heeft ze eerder wél een relatie gehad met een andere man dan Martien, namelijk met privédetective Sander van Betten. Aan die relatie heeft Erica slechte herinneringen overgehouden. Sterker nog: hij praat nog steeds met de media over wat hij allemaal over de Meilandjes weet. Erica spreekt hem niet meer, maar heeft soms wel de neiging om hem daarop aan te spreken. ,,Omdat ik dacht: o, wéér een leugen. Maar dan denk ik: niet doen Eer, niet doen.”

Wantrouwend

Maar kennelijk is Sander niet de enige aanbidder die Erica heeft lastiggevallen. Hierdoor is ze nog altijd wantrouwend naar mannen. ,,Dat ik denk van: nee, ik ga er niet meer aan beginnen, want je kent iemand helemaal niet. En dan blijkt het later weer tegen te vallen en gaan ze leugentjes vertellen. Daar ben ik helemaal klaar mee.”

Tags

ERICA MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck