Erica Meiland haalt uit naar Sieneke: ‘Vreselijk’

Erica haalt fel uit naar Sieneke
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Erica Meiland heeft hard uitgehaald naar Sieneke. Ze noemt de zangeres de ‘slechtste Eurovisiesongfestival deelnemer’. ,,Dat was toch vreselijk!”

Martien Meiland wil een terugkeer van de Nederlandse preselectie voor het Eurovisie Songfestival, waar heel Nederland mag meebeslissen wie er uiteindelijk naar het Songfestival gaat. Hij is het namelijk absoluut niet eens met de keuze voor Mia Nicolai en Dion Cooper.

‘Geen zin om te kijken’

,,Ik heb helemaal geen zin om te kijken nu”, zei Martien eerder in gesprek met RTL Boulevard. ,,AVROTROS: gewoon een leuke avond organiseren, zodat wij Nederlanders lekker lui op de bank met toastjes, hapjes, pen en papier zelf kunnen aanschouwen wie wij gaan sturen. En dan mag iedereen weer stemmen, dat is toch leuk?”

‘Dat was vreselijk!’

Erica is het eens met Martien, maar hoopt dan niet dat er een artiest als Sieneke wordt gekozen. In de scheurkalender van de Meilandjes noemt ze haar zelfs de ‘slechtste deelnemer ooit’. ,,Dat was toch vreselijk, tralalie, tralala, je moet je doodschamen!”, zegt Erica in een interview met weekblad Weekend. Vallen Mia en Dion meer bij Erica in de smaak? ,,Nee, ik ken die mensen helemaal niet.”

Tags

ERICA MEILANDEUROVISIESONGFESTIVALMARTIEN MEILANDSIENEKE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie