Erica Meiland krijgt veeg uit de pan van bijstandsmoeder

Erica krijgt veeg uit pan bijstandsmoeder
Door: Charlotte Wijnen
21-06-2022

Erica Meiland heeft zich negatief uitgelaten over een moeder die te zien was in het programma Chateau Bijstand. De moeder is hier niet van gediend en geeft Erica een veeg uit de pan. ,,Met de vooroordelen die ze uit in een interview slaat ze de plank volledig mis.”

De familie Meiland was onlangs te zien in het programma Chateau Bijstand. Niet alleen gingen ze daar zelf de uitdaging aan om te kijken hoe het is om te leven in de bijstand, ze spraken ook verschillende moeders die het niet makkelijk hadden.

Erica laat zich negatief uit over bijstandsmoeder

Zo ook Deesi, een alleenstaande moeder van drie kinderen. De kinderen kreeg ze bij drie verschillende mannen, iets wat Erica niet kan begrijpen. In een interview vertelde ze dat Deesi ook andere keuzes had kunnen maken in het leven.

Deesi heeft via Instagram op de uitspraken van Erica gereageerd. Het positieve gevoel dat ze had bij het programma is verdwenen. ,,Tijdens de opnames van het programma zijn we keurig netjes behandeld en zelfs heerlijk uit eten geweest. Zowel ik als de kinderen hebben hier echt van genoten. Dit doen we immers nooit!”, schrijft Deesi op Instagram. ,,Helaas lees ik nu dat Erica zich minder positief over mij uitlaat in de media.”

‘Enorm teleurgesteld’

Deesi zegt gekwetst te zijn door de uitspraken van Erica. ,,Maar bovenal enorm teleurgesteld. Het feit dat mijn leven anders is geslopen als dat van haar geeft haar niet het recht om, publiekelijk, zo over mij te oordelen. Met de vooroordelen die ze nu uit in een interview slaat ze wat mij betreft de plank volledig mis.”

Volgens Deesi is het niet nodig om een mening te hebben over iets waar je niets vanaf weet. ,,Erica, speciaal voor jou, waar je ogen niet zijn geweest moet je mond niet praten. En daarbij… Als je niets aardigs te zeggen hebt, dan kun je beter niets zeggen!”

Meer DenD