Erica Meiland niet eens met VI-exit: ‘Johan moet blijven’

Erica Meiland over VI-exit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Erica Meiland is het er niet mee eens dat Vandaag Inside stopt. Hoewel de exit betekent dat haar programma Chateau Meiland weer vijf dagen in de week wordt uitgezonden, had ze liever gewild dat Johan Derksen door was gegaan. ,,Het gaat echt te ver.”

De meningen zijn sterk verdeeld als het gaat om het stoppen van Vandaag Inside. Hoewel de exit ervoor heeft gezorgd dat de Meilandjes weer elke dag op televisie te zien zijn, had Erica het liever anders gezien.

Handdoek niet in de ring gooien

Erica kreeg zelf enige tijd geleden ook te maken met een hoop kritiek. Door haar anti-islam uitspraken stopten veel bedrijven de samenwerking met de familie. Zij is dan ook van mening dat je de handdoek niet in de ring moet gooien, maar juist door moet gaan als het moeilijk wordt.

‘Het gaat echt te ver’

,,Zeker vind ik dat Johan door had moeten gaan”, vertelt Erica in weekblad Weekend. ,,Het ging bij hem om een daad ten opzichte van een mening in mijn geval, maar dat hij gecanceld is door radiostations en theaters gaat echt te ver.”

Erica hoopt dan ook dat de VI-heren in de toekomst nog eens op de televisie verschijnen. ,,Ik ga de mannen missen en hoop dat ze zich nog bedenken.”

De deur zit dicht

En hoewel meer fans dat hopen, heeft Johan laten weten dat de deur bij hem echt dichtzit. ,,Ik ben ermee gestopt en daar laat ik het bij”, zegt Derksen in gesprek met het ANP. ,,Het kan zijn dat er gesprekken zijn, maar die zijn in ieder geval niet met mij.”

Tags

ERICA MEILANDJOHAN DERKSENMEILANDRENE VAN DER GIJPVANDAAG INSIDEVIWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck