Erica: ‘Snel liefdesbaby voor Maxime en Leroy’

Erica Meiland|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Maxime heeft haar hart verloren aan Leroy, één van de cameramannen van Chateau Meiland. Volgens Erica duurt het niet lang meer voordat Claire een broertje of zusje krijgt. ,,Maxime wil altijd heel snel”…

Maxime (24) en Leroy (29) zijn stapelverliefd op elkaar. Zij leerden elkaar kennen bij de opnames van Chateau Meiland waar de vonk meteen over sloeg. Aan Story vertelde Maxime dat het liefde op het eerste gezicht was.

,,Toen ik hem voor het eerst zag, dacht ik: dát is mijn vent. We leerden elkaar kennen in maart en vanaf 15 augustus hebben we officieel een relatie.”

Stiefvader

Maxime en haar dochtertje Claire (3) vormden met z’n tweetjes een gezin nadat Claire’s biologische vader de benen nam. Nu is Leroy een welkome toevoeging aan het gezin. Maxime onthulde dat de band tussen hen enorm goed is, iets wat heel belangrijk is voor Maxime.

,,Claire staat op één,” besluit Maxime. ,,Leroy gaat ontzettend goed met Claire om. Dat is ontzettend belangrijk. Als die klik er niet is, dan stopt het.”

De stiefvader rol lijkt Leroy op het lijf te zijn geschreven. ,,Ik voel me wel een vader voor Claire. We zien elkaar die of vier keer per week. Ze gaat me ook als een vader zien. Dat is enig,” vertelt hij aan Story.

LEES OOK:

Maxime vertelt: DIT is de vader van Claire

Dit bericht bekijken op Instagram

Wat een avond!

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Oma

Volgens Erica Meiland duurt het niet heel lang meer voordat Claire een broertje of zusje erbij krijgt. Aan Weekend onthut zij dat zij denkt dat Maxime en Leroy snel de stap richting een kindje zullen zetten. ,,Ja, dat zou best wel kunnen.”

De zegen van Erica heeft het stel. Zij kan niet wachten om voor de tweede keer oma te worden en vindt Leroy de meest geschikte kandidaat.

,,Leroy is hartstikke leuk. Zij zitten zó op een roze wolk. Of het niet allemaal te snel gaat? Maxime wil altijd heel snel, maar als Leroy dan zegt: ‘nou, ik wil er even rustig over nadenken’, zeg ik: ‘goed zo Leroy, laat je niet gek maken door die meid.”

Maxime laat er geen gras over groeien. ,,Leroy is de vader van mijn kind! Ik zou graag kinderen willen met hem,” vertelde zij in een interview met Story.

,,Leroy is de basis. Ik heb het gevoel dat Claire óns als gezin gaat zien.” Maxime ziet echter liever eerst dat Leroy op één knie voor haar gaat. ,,Ik ben wel traditioneel. Dus ik zou eerst willen trouwen en dan een kind. Ja, Leroy moet zijn aanzoek gaan voorbereiden!”

LEES OOK:

Maxime Meiland stiekem getrouwd met Leroy?

Tags

CHATEAU MEILANDCLAIRE MEILANDERICA MEILANDLEROY MOLKENBOERMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck