Erica vindt opnames Chateau Meiland vermoeiend

Erica Meiland
Door: Charlotte Wijnen
22-07-2021

De vele opnames van Chateau Meiland worden Erica soms te veel. De hele dag een cameraploeg achter haar aan vindt ze vermoeiend. ,,Ik voel dan dat mijn keel een beetje dichtknijpt.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Is Erica er klaar mee?

Al sinds 2019 is het leven van de familie Meiland te zien in het programma Chateau Meiland. En het vijfde seizoen was nog maar net afgelopen of de Meilandjes hadden alweer een contract getekend voor een nieuw seizoen. ,,Wat goeeed!”, riep Martien meteen enthousiast. Maar Erica is er soms een beetje klaar mee.

,,Soms word ik er moe van. Het slaat bij mij ook meteen op mijn lichaam”, legt Erica uit in gesprek met Veronica Superguide. ,,Ik voel dan dat mijn keel een beetje dichtknijpt na een lange en intensieve draaiperiode. Dan is het wel even: Tot hier en niet verder!”

Nooit rust

De cameraploeg is de familie zelfs helemaal terug naar Nederland gevolgd. Want hoewel de afgelopen vijf seizoenen gingen over het chateau in Frankrijk, is de familie nu weer terug in Nederland. Het zesde seizoen zal dan ook voornamelijk over de verhuizing naar Noordwijk gaan.

Rust is een woord dat de familie dan ook niet kent. Vooral Erica heeft door alle druk geen rust in haar hoofd. ,,Dat is wel eens lastig. Het uit zich ook. Mensen hebben me wel eens verteld dat ik autistisch ben.”

Niet in middelpunt van de aandacht

Hoewel de familie al enige tijd in de schijnwerpers staat, houdt Erica er helemaal niet zo van om in het middelpunt van de aandacht te staan. ,,Martien en ik zijn geen mensen die zich het liefst omringen met zoveel mogelijk vrienden of die grote vriendengroepen hebben”, legt Erica uit. Voor haar is familie het belangrijkste. ,,Zij zijn mijn alles.”

Meer DenD