Erica wil niet meer over straat met Martien Meiland

Erica Meiland
Door: Charlotte Wijnen
05-08-2021

Erica Renkema en Martien Meiland wonen alweer even in Noordwijk, hun oude geliefde woonplaats. Maar het is nog steeds wennen. Martien heeft zóveel fans, dat Erica niet meer met hem over straat wil. ,,Hoe zielig het ook voor hem is.”

Wel met Maxime

Hoewel de familie Meiland op het moment even niet op de buis is, zijn ze nog altijd even populair. Misschien wel nóg populairder dan eerst, geeft Erica toe. ,,Martien kan bijna niet over straat. Als hij naar de supermarkt gaat, moet hij zes keer op de foto”, vertelde Erica in 7DTV.

Daarom gaat Erica niet meer met Martien boodschappen doen, dat doet ze alleen. Sterker nog, ze wil eigenlijk helemaal niet meer met hem over straat. En dat terwijl ze wel gewoon met Maxime boodschappen zou doen. ,,Ik kan makkelijk over straat en Maxime ook. Eigenlijk is dat wel zielig”, legt Erica uit.

Nadeel van de roem

We weten allemaal dat Martien ervan houdt om in de spotlights te staan. In Chateau Meiland is hij altijd de ster van het programma en zorgt hij ervoor dat alle camera’s op hem gericht zijn. Maar ook hij wil soms dingen ondernemen. ,,Hij wil ook weleens op het strand wandelen met de honden. Dat is echt een nadeel van de roem.”

Meer DenD