Erik Zwennes verzint bijnaam voor kindje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Fender Andrew Arnold; zo heet het kindje van Roxeanne Hazes en haar vriend Erik Zwennes. Het jongetje is nog geen week oud, maar toch heeft zijn vader al een bijnaam verzonnen.

Verdediger

In een post op Instagram noemt Erik zijn zoontje namelijk Defender (het Engelse woord voor ‘verdediger’. Daarbij plaatst hij een afbeelding van twee zwaarden. Het is duidelijk dat Erik tot over zijn oren verliefd is op Fender én op Roxeanne. Hij post enkel nog foto’s van het jongetje en zijn verloofde.

Ook Rox’ laat via haar sociale media weten op een roze wolk te zitten. Zij schreef gister bij een foto waar Erik en Fender op te zien zijn: ‘Alles en meer dan dat. Ben me hier toch ff een partijtje aan het smelten”.

https://www.instagram.com/p/BlNSfoahfU_/

 

https://www.instagram.com/p/BlSIDMxn3eJ/?taken-by=erikzwennes

 Verloving

In januari vertelde ze het blijde nieuws via Instagram. Erik en Roxeanne hebben sinds eind 2016 een relatie. Hoewel ze dus nog niet zo lang bij elkaar zijn weten ze zeker dat ze in elkaar de ware gevonden hebben. Want niet alleen krijgen ze samen een kindje, ook willen ze dit jaar gaan trouwen en hebben ze een liefdestatoeage laten zetten.

Tags

BABYBIJNAAMERIK ZWENNESFENDERROXEANNE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck