Ernst Daniël Smid is kapot van liefdesverdriet

Door: DitjesDatjes
27-06-2018

Na vier jaar relatie is het echt over tussen Ernst Daniël Smid (65) en zijn 50-jarige Aly. De twee woonden net een jaartje samen in Barneveld.

,,Het is waar,” bevestigt de bariton aan Privé. ,,We hebben besloten uit elkaar te gaan. Aly woont ergens anders. Hoe het nu verder gaat moet ik gaan bekijken. Ik weet het ook even niet meer.”

De zanger houdt hoop: ,,Ik houd ongelooflijk veel van deze vrouw, maar we hebben opnieuw moeten vaststellen dat onze karakters toch anders zijn dan we aanvankelijk dachten. Dat is gaan botsen, met als gevolg dat we niet meer bij elkaar wonen, om erger te voorkomen. Ik hoop echt dat er nog een wonder gebeurt en dat het misschien goed komt. Wat mij betreft zou dat geweldig zijn.”

Op de bank zitten

Aly was een goede vriendin van Roos, de eerste vrouw van Ernst die in 2012 overleed. Anderhalf jaar na het overlijden van Roos bloeide de liefde tussen Aly en Ernst op. Daar had menigeen moeite mee. ,,Mijn leven gaat verder en alleen op de bank zitten, is ook niet bevorderlijk. Roos had het niet anders gewild. Bij Aly vond ik begrip voor mijn verdriet.”

Vorig jaar nog verkocht de zanger zijn huis in Bussum om samen te gaan wonen met Aly in Barneveld, waar zij vandaan komt.

Meer DenD