Ernst Daniël Smid kan maanden niet werken

Door: DitjesenDatjes
01-08-2018

Ernst Daniël Smid heeft de laatste tijd veel klappen te verwerken. Niet lang geleden is het uitgegaan tussen zijn vriendin Aly en hem, en nu ziet het ernaar uit dat hij ook nog eens een tijd niet kan werken.

Revalideren

De zanger moet binnenkort onder het mes, want zijn knieën zijn helemaal versleten. ,,Dat komt door mijn gewricht”, zegt Ernst Daniël tegen weekblad Weekend. ,,Ik ben mijn leven lang te zwaar geweest. Dat is een belasting voor je knieën, dus die moet ik binnenkort laten repareren. Ik hoop rond november een nieuwe knie te krijgen.” De zanger noemt het een heftige ingreep want hij moet een half jaar revalideren. ,,Je kan niet goed lopen. Voordat het weer helemaal heel is, ben je een half jaar verder. Dat is niet handig met mijn werk.” Toch wil hij heel graag geopereerd worden, want nu gaat het ook niet goed. ,,Als ik geen dikke zolen draag met lopen, dan dempt het niet genoeg en komt de klap iedere keer op mijn knie terecht. Dat doet pijn.”

Ondanks deze flinke tegenslagen kijkt Ernst Daniël toch positief naar de toekomst. Hij heeft namelijk nog een paar leuke klussen op het programma staan. Zo gaat hij een programma maken over Denemarken en presenteert een programma voor de EO.

Meer DenD