Ernstig ongeluk Temptation Island-deelnemer Mezdi

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Temptation Island-deelnemer Mezdi Al Shekhly heeft gisteren een ernstig motorongeluk gehad.

Het ongeluk gebeurde in Heerenveen. Mezdi kwam in aanrijding met een auto en is meters verderop beland in een sloot. Ook de auto raakte zwaar beschadigd. Mezdi werd met een traumahelikopter afgevoerd naar het ziekenhuis.

Ex-vriendin Daniëlle, ook Temptation Island-deelnemer, vertelt aan Shownieuws dat hij het ongeluk heeft overleefd. Mezdi ligt gewond in het ziekenhuis en werd na het ongeluk aan zijn been geopereerd. De politie wil de oorzaak van het ongeluk nog niet bekend maken, wel is al duidelijk dat Mezdi inmiddels buiten levensgevaar is.

Roekeloos gedrag

Meerdere bronnen melden dat Mezdi een roekeloze hardrijder. Dit is niet de eerste keer dat Mezdi zich bevindt in een situatie als dit. In april heeft Mezdi namelijk zijn rijbewijs moeten inleveren en behoorlijk veel boetes moeten betalen. Hij heeft zichzelf gefilmd in de auto, terwijl hij levensgevaarlijke verkeersovertredingen had begaan op de A32.

Laatste foto

Onder zijn laatste Instagram foto barst het los van de verschillende reacties. Als onderschrift schreef hij: ,,Hit the gas, boosting my adrenaline”, oftewel: Ik druk op het gas om mijn adrenaline te stimuleren. Mezdi kreeg veel beterschap berichtjes, maar ook veel kritiek. ,,Heb je leven lief joh wees voorzichtig, ik bid en hoop dat je het goed maakt en herstelt”, schrijft een volger. ,,En toen booste je adrenaline je in de sloot”, schreef een ander.

https://www.instagram.com/p/BozKih0CPoA/?taken-by=mezdi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags

AUTOHEERENVEENMOTORMOTORRIJDERRIJBEWIJSRTL 4TEMPTATION ISLANDTRAUMAHELIKOPTERVIDEOLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie