Ernstig zieke Touriya: ‘Sylvie heeft niets laten horen’

Touriya Haoud
Door: Tanja Brouwer
21-02-2020

Jarenlang waren Touriya Haoud en Sylvie Meis beste vriendinnen. Ze deelden lief en leed met elkaar en verschenen graag samen op de rode loper. Rond 2014 eindigde die vriendschap abrupt. Dat de twee elkaar nog steeds niet mogen is onlangs nog een keer duidelijk geworden.

Haren verliezen

Touriya is momenteel ernstig ziek. Er is lymfeklierkanker bij haar gevonden in haar nek en borstkas en ook zit de ziekte rondom haar longen. De vrouw moet chemokuren ondergaan en ondervindt momenteel daardoor veel fysieke klachten. Ook laat ze weten aan weekblad Weekend dat ze het heel erg vindt dat ze haar haren misschien zal verliezen. Wie daar alles van weet is Sylvie Meis. In juni 2009 werd er bij haar borstkanker ontdekt, waaraan ze succesvol is behandeld. 

De twee waren dus ooit erg close, maar Touriya onthult in Weekend dat ze niets heeft gehoord van haar voormalige BFF. ,,Ik heb wel even gedacht: misschien belt of appt ze me wel. In zulke situaties kunnen bepaalde dingen een andere wending krijgen. Maar nee, ik heb niets gehoord.” Teleurgesteld is ze niet in Sylvie. ,,Het is ook goed zo, er is natuurlijk veel tussen ons gebeurd. 

Leugens?

Dat Sylvie niets van zich heeft laten horen is begrijpelijk. Voormalig vriendin Sabia Boulahrouz beweerde een tijd geleden dat Sylvie nooit echt borstkanker had gehad, en Touriya bevestigde dat. 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen