Estavana blij met vriendschap Sylvie: ‘Samen kerst gevierd’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sylvie Meis en haar ex-man Rafael van der Vaart hebben nog altijd goed contact en ook met zijn nieuwe partner, Estavana Polman, klikt het goed. De twee zijn zelfs vriendinnen, iets waar Estavana enorm trots op is. ,,Met kerst kwamen ze langs.”

Het is niet altijd een gegeven dat na een scheiding de twee families goed met elkaar overweg kunnen. Bij de scheiding van Rafael en Sylvie is dat gelukkig wel het geval. Ze hebben nog altijd goed contact en ook met de nieuwe partners klikt het.

‘Mooi dat het zo kan’

,,Sylvie zette Damián af met haar man natuurlijk. Even een drankje gedaan, even een bakje soep gegeten en daarna zijn ze weer doorgereden”, vertelt Estavana in gesprek met RTL Boulevard. ,,Ik ben daar heel blij mee.”

Estavana vertelt dat het niet de eerste keer was dat het stel langskomt en blijft voor een drankje. ,,Ik vind het altijd hartstikke gezellig als ze komen. Als ze maar lekker een fles champagne meenemen, vind ik het prima”, grapt ze. ,,Maar eerlijk is eerlijk, dit is mooi dat het zo kan. Ik ben echt blij dat het zo gaat tussen ons allemaal.”

Sylvie liet eerder al weten dol te zijn op Estavana. ,,Ik ben dol op die vrouw, dus ik doe alles voor haar”, zei Sylvie in een eerder gesprek met RTL Boulevard.

Tags

ESTAVANA POLMANNICLAS CASTELLORAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie