Estavana Polman baalt als een stekker: ‘Heel vervelend’

Estavana baalt als een stekker
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Vorige maand werd bekend dat Estavana Polman moet vertrekken bij de Deense handbalclub Esbjerg. Nu heeft ze voor het eerst gesproken over haar vertrek. Ze laat weten dat ze in een ‘hele vervelende situatie’ zit.

Estavana baalt als een stekker. ,,Het is een hele vervelende situatie”, vertelt ze aan Shownieuws. De handbalster hoeft niet per direct te vertrekken en wacht haar contract af. ,,Ik heb gewoon nog een contract van anderhalf jaar, dus ik stop nog niet. We moeten zien hoe dat afloopt. Het is gewoon heel vervelend en ik hoop dat hier snel een oplossing voor gevonden wordt.”

Sprankje hoop

Estavana speelt al sinds 2013 voor Esbjerg, maar in 2019 kreeg ze te maken met zware knieblessures. Hierdoor moesten de Nederlandse handbalsters het vorig jaar op de Olympische Spelen zonder haar doen.

De handbalster kreeg toen van haar artsen te horen dat er een sprankje hoop was dat ze de Spelen wél zou halen. Slechts 2 procent, maar het is iets wat je niet moet zeggen tegen een topsporter. ,,Geef me geen 2 procent, want dan ga ik daar natuurlijk voor. Die 2 procent is voor mij 60 procent”, zei Estavana destijds in De Telegraaf.

Wrijving

In maart van dit jaar liet de club al weten dat Estavana niet in de plannen voorkomt van het volgende seizoen. Dit zou volgens de handbalster te maken hebben met wrijving tussen haar en de trainer. Ook kreeg ze het gevoel dat ze veel minder speeltijd kreeg.

Tags

ESTAVANA POLMANRAFAEL VAN DER VAART

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie