Estavana Polman debuteert op tv in Beter Laat Dan Nooit

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Tophandbalster Estavana Polman debuteert dit jaar als tv-presentatrice. Ze zal de rol van reisleidster op zich nemen in de nieuwe reeks van Beter Laat Dan Nooit op SBS6, bevestigt een woordvoerder van Talpa na berichtgeving hierover van De Telegraaf.

Polman kruipt in de voetsporen van Olcay Gulsen en Katja Schuurman, die reisleider waren in de eerste twee seizoenen die bij RTL werden uitgezonden. In de nieuwe reeks gaat opnieuw een groep BN’ers op leeftijd met elkaar op reis. Eerder deze week werd bekend dat Edwin Rutten (80), Ad Visser (76), Frits Barend (76) en Henny Huisman (71) deelnemen.

“Ik vind het geweldig om met deze bijzondere mannen en jeugdidolen van veel Nederlanders op reis te gaan en ze beter te leren kennen”, zegt de 30-jarige Polman, ook bekend als vriendin van oud-voetballer Rafael van der Vaart, tegen De Telegraaf. “Ik verheug me enorm op de avonturen die we gaan beleven en de gesprekken die daaruit voortkomen. Hopelijk kan ik het uitgesproken viertal bijbenen. Dat het een onvergetelijke reis wordt, is één ding dat ik zeker weet.”

In 2018 en 2020 gingen Gerard Cox, Peter Faber, Barrie Stevens en Willibrord Frequin met elkaar op reis. Eerder werd al duidelijk dat zij niet meer terug zouden keren. Frequin overleed bovendien vorig jaar mei op 80-jarige leeftijd.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie