Estavana Polman: ‘Rafael en ik gaan voor tweede kindje’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Estavana Polman en Rafael van der Vaart zijn al vijf jaar samen en de trotse ouders van dochtertje Jesslynn. Als het aan Rafael lag, had Estavana al lang een trouwring om haar vinger. Zij denkt daar anders over. ,,Maar ik wil wel graag nog een kindje.”

Eerste vliegtuig naar Nederland

,,Ik wil heel graag nog een kindje”, vertelt Estavana in weekblad Story. ,,Niet meteen nu, dat zou niet handig zijn wat betreft mijn carrière. Maar daarna zeker wel!”

Het broertje of zusje van Jesslynn zal hoogstwaarschijnlijk in Nederland geboren worden. Momenteel wonen Estavana en Rafael in Denemarken, maar ze zijn van plan weer terug te keren naar Nederland. ,,Zodra ik mijn laatste handbal heb gegooid, neem ik het eerste vliegtuig naar Nederland.”

Trouwen?

Maar een bruiloft? Als het aan Rafael lag, dan had Estavana al lang een ring om haar vinger. Maar Estavana is wat minder enthousiast als het om trouwen gaat. ,,Estavana roept altijd: ‘Je trouwt maar één keer en dat huwelijk heb je al verkloot!”, zei Rafael eerder in weekblad Story.

Maar Estavana vertelt nu de echte reden waarom ze die ring niet om haar vinger hoeft. ,,Ik vind dat als je samen een kindje hebt, je eigenlijk al een soort van getrouwd bent. Door Jesslynn zijn we voor altijd met elkaar verbonden.”

Tags

ESTAVANA POLMANGEZINSUITBREIDINGRAFAEL VAN DER VAART

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck