Estavana Polman tegen Wilfred Genee: ‘arrogante zak!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Vriendin van Rafael van der Vaart en handbalster Estavana Polman, heeft zaterdag in het programma De Oranjezomer flink uitgehaald naar Wilfred Genee. ,,Wat een arrogante zak!”, riep ze.

Zaterdagavond was Estavana Polman de ‘special guest’ van de show met een ongemakkelijke start. ,,Ik hoop dat jullie een beetje lief zijn”, zegt Polman angstig terwijl ze tussen Johan Derksen en René van der Gijp zit. Direct laat ze haar ongenoegen blijken naar Wilfred Genee en haalt goed uit…

‘Je fietse me voorbij!’

,,Ik fietste daarnet nog en toen zagen we elkaar en dat liep een beetje verkeerd”, begint Wilfred. ,,Nee, je deed gewoon heel arrogant. Je fietste me gewoon zo voorbij! En daarna ging ‘ie zich verontschuldigen”, antwoord Estavana.

Discussie

Videobeelden die eerder werden gemaakt die dag worden afgespeeld, waarin Estavana en Wilfred in discussie gaan. Hij: ,,Ik reed je bijna van je sokken, hè? Had je het niet door?” Estavana: ,,Nou echt wel, maar ik dacht: die arrogante zak zegt niks.” Wilfred: “Ik dacht dat jij me niet herkende?” Estavana: ,,Ja dag!” Wilfred: ,,Ik keek je nog zo aan zelfs…” Estavana: “Nee, niet waar, pas véél later.”

De discussie gaat verder: ,,Jij stond heel druk te praten met die mensen. Ik reed er zo langs en keek je zo aan”, zegt Wilfred. ,,Nee, hier op televisie: dit is niet waar! Het is gewoon een arrogante zak, gewoon een arrogante bal”, zegt de handbalster.

,,Nou, leuk. Welkom dat je er bent…” zegt Genee na de video.

Blessure

Polman zou op dit moment in Tokio moeten zitten voor de Olympische Spelen. Maar door een knieoperatie zit ze thuis. ,,Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me niets deed. Als ik de foto’s voorbij zie komen met de olympische ringen. Maar op een gegeven moment zet je er een soort van streep doorheen, van: het is niet anders”, aldus de 28-jarige Estavana.

Bekijk de uitzending hier.

Tags

DE ORANJEZOMERESTAVANA POLMANWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie