Estavana Polman worstelde met gevoelens na geboorte dochter

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Estavana Polman had het moeilijk na de geboorte van haar dochter Jesslynn. In het programma Beter Laat Dan Nooit vertelt ze dat ze lastig met haar gevoelens om kon gaan.

In Beter Laat Dan Nooit gaat Estavana Polman met Henny Huisman, Ad Visser, Frits Barend en Edwin Rutten op reis. In de aflevering van gisteren was te zien hoe hoe Estavana en Edwin in Siem Reap in Cambodja ontspannen.

‘Ik kon er slecht mee omgaan’

,,We zaten net in die luchtballon en daar kwam je wel even op jouw dochters”, zegt Estavana tegen Edwin. ,,Lief dat je dat zegt, want dat is het mooie van het cliché. De eerste dochter denk je van ‘zo die emotie hebben we dan gehad’, en dan komt de tweede! Mooi hè? En jij?”, vraagt hij aan Estavana.

Volgens de handbalster is een dochter krijgen het mooiste, maar tegelijkertijd ook het moeilijkste. ,,Die zorg die je krijgt. Dat gevoel. Daar kon ik zo slecht mee omgaan”, vertelt ze eerlijk. ,,Die onzekerheid die je dan hebt die ik eigenlijk normaal gesproken niet heb. En dan komt zo’n kleintje en denk je: dit is van mij, hier moet ik voor zorgen.”

Gevoel volgen

Edwin wil Estavana meegeven dat ze altijd haar eigen gevoel moet volgen. ,,Ik denk dat je bij opvoeden of zo’n kindje krijgen, dat je gewoon moet vertrouwen op je eigen instinct. Volg je eigen gevoel denk ik.”

Geen tv-ambities

Hoewel Estavana als presentatrice te zien is in het programma, zegt ze geen verdere tv-ambities te hebben. ,,Het was geweldig om te doen, maar ik ben ook blij dat ik morgen weer een bal mag gooien”, zei de handbalster onlangs in gesprek met Veronica Superguide.

Tags

ESTAVANA POLMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck