Estavana schakelt hulp van Sylvie Meis in

Estavana en Sylvie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sylvie Meis kan prima overweg met Estavana Polman, de vriendin van ex Rafael van der Vaart. De twee vrouwen hebben zelfs zo’n goede band dat Estavana haar om tips vraagt als het om make-up gaat.

Weinig tijd aan haar uiterlijk

Eens in de zoveel tijd spreekt Estavana met Rafael af om een avondje uit te gaan en zichzelf mooi te maken. ,,Wij gaan één keer in de zoveel tijd een hapje eten met elkaar en dan gaan we ons ook fatsoeneren”, legt Estavana uit in een interview met RTL Boulevard. ,,Hoe moe we dan ook zijn, we gaan ons dan even mooi maken.”

Ze geeft toe dat ze niet veel tijd aan haar uiterlijk besteedt. ,,Hij zegt ook weleens: Es, borstel je haar even!”, lacht Estavana. De make-up die ze draagt is ook nog van gisteren, geeft ze toe. ,,Ik kan alleen een beetje mascara op doen.”

Estavana schakelt hulp Sylvie in

En dat in tegenstelling tot Sylvie Meis, de ex van Rafael. Zij doet maar al te graag make-up op en wil er altijd op en top uitzien. Estavana geeft toe niet naar de vlogs van Sylvie te kijken, maar vraagt haar wél om advies als het om make-up gaat.

,,Ik ga haar binnenkort een keertje vragen of ze mij wil helpen. Ik denk dat ze dat wel zou willen doen, dat zou ze hartstikke leuk vinden.” Estavana besluit om bij het volgende evenement de hulp van Sylvie in te schakelen om haar make-up te verzorgen. ,,Bij deze is Syl mijn nieuwe Marie van de Ven.”

Tags

ESTAVANA POLMANSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie