Estelle Cruijff diep in de problemen: zakenman eist 2 miljoen

Estelle Cruijff
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een steenrijke zakenman legt Estelle Cruijff het vuur aan de schenen. De voormalige vriend en succesvolle zakenman Jacques Parson eist twee miljoen euro van haar vanwege een financieel conflict. De twee stonden gister oog in oog met elkaar in de rechtszaal.

Estelle Cruijff heeft zich flink in de nesten gewerkt. In 2017 kocht zij een appartement van 1,2 miljoen, dat werd gefinancierd door de zakenman. Het lukte haar vervolgens niet de betalingen na te komen, waardoor ze een enorme betalingsachterstand opbouwde. Estelle is Parson een ruime 160.000 euro verschuldigd, maar daar houdt het niet bij op. De zakenman eist twee miljoen van de socialite.

Rechter

Parson eist twee miljoen. Volgens hem is dit bedrag opgebouwd uit het aankoopbedrag en de achterstallige rente. Daarnaast beweert hij dat Estelle en hij hadden afgesproken dat zij hem een maandelijkse toelage zou overmaken: 6000 euro. Volgens Estelle zuigt hij deze maandelijkse toeslag uit zijn duim.

In samenspraak met beide partijen heeft de rechter besloten: Estelle zal het aankoopbedrag a 1,2 miljoen euro moeten terugbetalen aan Parson. Shownieuws meldt dat zij daardoor haar huis op Ibiza zal moeten verkopen. Hiervoor zal ze een geschatte 700.000 euro krijgen, waarmee haar schuld nog steeds niet afbetaald is. Estelle zal op een andere manier nog aan de resterende 500.000 moeten komen.

Tags

CRISISESTELLE CRUIJFFIBIZAJACQUES PARSONSCHULDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck