Flinke overwinning voor Estelle Cruijff in rechtszaak

Estelle Cruijff
Door: DitjesDatjes
26-02-2021

Estelle Cruijff viert feest: zij heeft de rechtszaak tegen Jacques Parson gewonnen. Dat betekent dat zij hem niet hoeft terug te betalen en ook kan blijven wonen in haar huis.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De rechtbank in Amsterdam heeft Estelle in haar gelijk gesteld. Cruijff lag flink in de clinch met haar voormalige vriend Parson. Zij kocht een woning van hem in 2017 dat zij financierde met 1,2 miljoen euro wat zij van hem leende. De twee hadden mondeling afgesproken dat Estelle maandelijks zo’n 6000 euro terug zou betalen aan de zakenman.

Aflossen

Estelle kreeg het echter niet voor elkaar om de maandelijkse bijdrage te betalen en leefde twee jaar van een toelage van Parson. Hij claimde vervolgens dat zij een betalingsachterstand van 160.000 euro bij hem had.

Omdat er door de twee geen concrete afspraken werden gemaakt wanneer Estelle het geld zou moeten terugbetalen is er volgens de rechter geen sprake van een betalingsachterstand.

De advocaat van Estelle laat aan Shownieuws weten blij te zijn met de uitspraak. ,,We zijn op alle fronten in het gelijk gesteld. We zijn er heel blij mee. Het is hiermee duidelijk dat mevrouw geen wanbetaler is.”

Meer DenD