Estelle Cruijff: ‘Ik ben geen luxepoes’

Estelle Cruijff
Door: Charlotte Wijnen
10-06-2021

We kennen Estelle Cruijff als een vrouw die een luxeleventje leidt met champagne en kaviaar. Maar volgens haarzelf klopt dat beeld voor geen meter…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Estelle vertelt in Vrouw dat er een eenzijdig beeld van haar geschetst wordt. Zo zou ze een luxepoes zijn die dineert met sushi en champagne. ,,En dat ben ik totaal niet. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van sushi en champagne, maar vooral van andijviestamppot en een gehaktbal.”

‘Ik ben burgerlijk’

Wanneer je de Instagram van Estelle bekijkt, nemen de prachtige vakantiekiekjes de overhand. Van relaxen op een mega grote boot, naar zonnen op een prachtig strand tot dineren in een luxe restaurant waar menig ander mens alleen maar van kan dromen.

Voor Estelle zijn die momenten blijkbaar heel ‘gewoon’. Want zelf denkt ze dat ze chiquer wordt neergezet dan ze daadwerkelijk is. ,,In werkelijkheid ben ik burgerlijk. Verder denk ik dat mensen mij niet zo goed kunnen peilen. Dat heb ik ook niet toegelaten.”

Leven vol ellende

Nooit eerder heeft ze moeite gedaan om dit ‘verkeerde’ beeld te veranderen. Want het maakt haar niet uit wat een ander van haar vindt. ,,Als ik alles zou moeten geloven wat er over me is geschreven, zou ik intussen onder een grafsteen liggen van ellende”, aldus Estelle in Vrouw.

Maar ellende kent Estelle wel in haar leven vindt ze zelf. ,,Genoeg voor een encyclopedie. Ik heb inderdaad veel meegemaakt. Heel veel leuke dingen maar ook héél veel verdrietige dingen.”

Meer DenD