Estelle Cruijff klimt uit dal

Door: DitjesDatjes
27-03-2018

Estelle Cruijff heeft weer het gevoel dat het goed met haar gaat. De voormalig voetbalvrouw denkt dat ze door alle ellende wijzer is geworden, en positiviteit uit verdriet heeft gehaald.

Wet van Murphy

Dat zegt ze in gesprek met Veronica Magazine. “Doordat ik ook negatieve dingen heb meegemaakt, die me veel pijn en verdriet hebben gedaan, waardeer ik juist de positieve dingen. Niets is vanzelfsprekend, weet ik nu.”

Estelle is naar eigen zeggen “gewoon uit die wet van Murphy gekomen”. “Daar zat ik een hele tijd in. Steeds kwam er weer wat bij, dat je denkt: is er nog licht aan het eind van deze tunnel?” Estelle verzekerde zichzelf er keer op keer van dat alles goed komt. “En alle ellende heeft me ook wijzer gemaakt.”

De blondine kreeg onder meer de scheiding van Ruud Gullit en een stukgelopen relatie met Badr Hari voor haar kiezen. “Als je jong bent, weet je nog niet zo veel. Ik zeg altijd: op school krijg je eerst les en dan je toets. In het leven krijg je eerst je toets en dan je les.”

Hoewel ze de liefde moeilijk vindt, is Estelle de afgelopen jaren niet hard en cynisch geworden. “Helemaal niet. Ik weet hoeveel ik van iemand kan houden, en dan zal je dat altijd terugkrijgen. Mensen zijn er ook om van te houden, dus ik geloof absoluut in de liefde.”

Meer DenD