Estelle Cruijff neemt afstand van Jaimie Vaes: ‘Gestopt met feesten’

Estelle helemaal klaar met drugsgebruik Jaimie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Estelle Cruijff en Jaimie Vaes worden de afgelopen tijd niet meer samen gezien. Wat is er tussen de twee vrouwen, die onlangs nog beste vriendinnen waren, gebeurd?

Het is velen opgevallen dat Estelle en Jaimie de laatste tijd niet meer samen worden gespot. En dat terwijl ze bijna alles samen deden. Ook in de serie van Jaimy was Estelle voortdurend te zien; ze ging zelfs mee op vakantie naar Bali.

Gestopt met feesten

Volgens Juicechannel heeft Estelle het contact met Jaimie plotseling verbroken. Waarom? ,,Estelle wil net zoals Koen Pieter van Dijk haar levensstijl aanpassen”, schrijft het kanaal op Instagram. Koen is voor een lange tijd in Zuid-Afrika geweest om af te kicken van drugs en alcohol. Feesten doet hij dan ook niet meer.

Afstand

Maar Jaimie, die vaak op partyeiland Ibiza te vinden is, zou wél nog van feesten houden. ,,Jaimie is daar nog altijd in blijven hangen. Volgens bronnen die wij hebben gesproken kon Estelle het niet langer meer aan zien dat Jaimie Lío steeds maar bij de nanny liet om zelf te kunnen feesten.” Volgens het kanaal heeft Estelle hier iets van gezegd en hebben de vrouwen woorden met elkaar gekregen. ,,Vanaf dat moment heeft Estelle bewust afstand genomen van Jaimie. Dit is al enige tijd aan de gang.”

Tags

ESTELLE CRUIJFFJAIMIE VAES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck