Estelle Cruijff ontkent nieuwe liefde

Estelle Cruijff beweert dat de man met wie ze samen is gefotografeerd niet haar nieuwe vriend is, maar een ‘gewone’ vriend. Hij is onderdeel van een vriendengroep die Estelle ieder jaar op vakantie ontmoet.

Single

,,Ik heb gewoon één leuke middag met ze gehad en nu zijn ze alweer weg. Het zijn Italianen die ik ook wel in Londen tref waar ze veel zijn, maar een relatie? Welnee, daar is geen sprake van!”, laat de blondine aan Privé weten.
Toch vindt ze het jammer dat ze single is. ,,Ik zou het best leuk vinden als er weer iemand op mijn pad kwam, maar nee, er is eigenlijk al heel lang geen nieuwe man in mijn leven.”

Weekend spotte Estelle afgelopen week samen met een man op het strand op Ibiza. Ze leken erg close met elkaar, maar blijkbaar speelt er dus echt niets tussen de twee.

Het is alweer zes jaar geleden dat Estelle groot in het nieuws kwam door haar scheiding met Ruud Gullit en haar relatie met Badr Hari.