Estelle Cruijff zal niet meer de oude worden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Inmiddels is het alweer vijf dagen geleden dat Estelle Cruijff overvallen en zwaar mishandeld is. Het is een behoorlijke klap voor haar geweest, niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Er is steeds meer bekend over de situatie. John van den Heuvel vertelt dat Estelle flink te grazen is genomen: ,,Ze hebben voor haar gevoel echt geprobeerd haar te wurgen, omdat ze niet snel genoeg meewerkte.’’ Estelle heeft vermoedelijk een hersenschudding overgehouden aan de zware mishandeling.

Voor haar deur

Het vreselijke incident is gebeurd voor de deur van haar huis, dit zou betekenen dat wanneer zij elke keer thuis komt herinnerd zal worden aan die afschuwelijke dag. Het zal lang duren voordat Estelle weer de oude wordt.

Reacties

Op dezelfde dag als het incident plaatst Estelle nog een paar uur daarvoor een vrolijk filmpje van haarzelf, met als onderschrift ,,Een fijne zaterdag!” De eerste paar reacties op haar filmpje waren allemaal berichtjes zoals: ,,Fijn weekend!” Maar toen het eenmaal gebeurd was stroomde het vol met berichtjes van haar volgers die met haar situatie meeleven. Zo schrijft een volger: ,,Lieve Estelle, wat een afschuwelijk nieuws! Heel veel sterkte!”

https://www.instagram.com/p/BpbpphviRIB/

 

 

 

Tags

ESTELLE CRUIJFFESTELLE MISHANDELDROLEX GESTOLEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck