Eten is marteling voor José Hoebee

Jose Hoebee
Door: DitjesenDatjes
31-01-2020

Het gaat niet goed met José Hoebee. De vrouw is tijdelijk gestopt met werken en treedt dus niet meer op met Luv’. Het zou gaan om een burn-out, maar de 65-jarige vertelt dat er veel meer aan de hand is.

Medicijnen en onderzoek

,,Ik heb nog steeds last van allerlei lichamelijke problemen, dus de optredens zijn tot en met februari afgezegd”, zegt de zangeres tegen weekblad Weekend. ,,Ik vind dat heel erg, maar het kan niet anders.” Tot nu toe wordt José niet echt geholpen aan haar klachten want het is nog onduidelijk wat haar mankeert. Ze heeft goede hoop dat er over een paar maanden meer duidelijk is en ze eindelijk behandeld kan worden, maar tot die tijd moet ze dus wachten. ,,Ik heb nu wéér andere medicijnen en allerlei onderzoeken tussendoor gehad. Ook is mijn galblaas drie weken geleden verwijderd omdat de scans uitwezen dat er poliepen op zaten.”

Eten is pijnlijk

De klachten aan haar galblaas waren alleen niet het grootste probleem. José heeft namelijk ook last van een vervelende tik, waardoor eten erg moeilijk is. ,,Ik blijf op mijn lip bijten en zuigen waardoor ik weinig kan eten. Mijn tanden gaan door de binnenkant van mijn lip heen, dus dat is vreselijk pijnlijk.” Waarom ze dat continue doet weet ze zelf ook niet. Uit een hersenscan kwam ook niets bijzonders. ,,Ik moet weer gewoon kunnen eten, niet alleen maar van die astronautendrankjes en heel zacht voedsel. Er moet gewoon een oplossing voor komen.”

Meer DenD