Eugène boos op Connie: ‘Ze is ziek’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Connie Breukhoven heeft beslag gelegd op de woningen die zij samen met ex-vriend Eugène van Dun kocht én op zijn rekeningen. De ‘wraak’ lijkt maar van één kant te komen, want Eugène snapt niets van de acties van Connie. Aan weekblad Weekend doet hij zijn verhaal. 

Donderslag

Eind 2018, rondom de kerstdagen, maakte Connie de relatie met Eugène plotseling uit. Een donderdag bij heldere hemel voor Eugène, want hij was nog steeds stapelverliefd op de diva. Hij vertelde regelmatig hoe hij haar aanbad, en er altijd voor haar was. Na de break-up hielden de twee zich heel even uit de media, maar al snel begon Connie met modder gooien. Ze legde niet alleen beslag op de gezamenlijke huizen en de rekening van Eugène, want ook legt ze beslag op de rekeningen van de ex-vrouw van Eugène. Een groot probleem, want de huur van hun dochter wordt betaald met geld van een van die rekeningen.

Normen en waarden

,,Connie is gewoon ziek. Het zullen haar normen en waarden wel zijn, zegt Eugène tegen weekblad Weekend. ,,Waarom zij beslag heeft gelegd en denkt recht te hebben op dat geld durf ik niet te zeggen. Het is gewoon treiteren.”
Terwijl Connie vol woede lijkt te zitten jegens Eugène, probeert hij zijn leven na de breuk weer op te pakken. Hij heeft zelfs alweer een nieuwe vriendin, die heel wat jaartjes jonger is dan Connie. 

 

Tags

BOOSCONNIE BREUKHOVENCONNIE WITTEMANEUGENE VAN DUNRELATIEVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck