Eugène: ‘Ik heb geen contact meer met Connie’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Eugène was kapot van verdriet toen ‘zijn’ geliefde Connie het uitmaakte. Hij was nog stapelverliefd op Connie. Zo verliefd, dat hij in zijn eentje de inbrekers opspoorde die eerder in de woning van de diva juwelen meenamen. Toch krijgt hij stank voor dank.

Niet verdiend

Hun gezamenlijke panden wil Connie namelijk alleen nog maar op haar naam hebben. Eugène is een stuk minder rijk dan Connie en de enige reden dat hij samen met zijn vrouw huizen kon kopen, is omdat hij een lening bij Connie heeft afgesloten. Helaas komt er met het einde van hun relatie ook een einde aan hun vastgoedavontuur. De diva heeft zelfs een deurwaarder naar de woning van Eugène gestuurd om haar geld terug te krijgen. ,,Ik vraag me af waarom dit nodig is”, zegt Eugène tegen weekblad Story. ,,Ik heb Connie na onze breuk enorm geholpen, zoals met de afwikkeling van de rechtszaak met betrekking tot de juwelenroof, waar ik veel tijd en energie in heb gestoken. Dan heb ik dit niet verdiend.”

De eerste maanden na de breuk hoopte Eugène nog dat het goed zou komen tussen hen, maar die hoop is inmiddels gevlogen. ,,Ik heb geen contact meer met Connie. Als je zulke dingen bij me doet, dan houdt het op. Ik vind dit heel triest.”

Relatie

Waarom Connie opeens zo graag haar geld terug wil, is niet duidelijk. Het zou te maken kunnen hebben met het feit dat Eugène inmiddels een andere vriendin heeft. Eentje die jaren jonger is dan Connie.

 

Tags

BREAK-UPCONNIEEUGÈNEUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck