Eugène reageert op geruchten vreemdgaan

2018 was een roerig jaar voor Connie en Eugène. De diva brak haar voet en dierbare sieraden werden door inbrekers gestolen. Net toen hun leven weer wat rustiger leek te worden, verbrak Connie de relatie met Eugène. Niet alleen vrienden en familie waren geschrokken door het nieuws, want ook Eugène zag de break-up totaal niet aankomen. Voor het eerst spreekt hij openhartig over de moeilijke afgelopen maanden.

Roddels

Al snel na het slechte nieuws over hun scheiding werden de eerste roddels verspreid. Eugène zou vreemd zijn gegaan, want wat kan anders de reden zijn van zo’n plotselinge breuk? ,,Dat is niet aan de orde”, zegt de man nu tegen weekblad Privé. ,,Ik heb nog niet eens met mijn ogen geknipperd naar een andere vrouw. En trouwens, we waren altijd samen, dus het kan niet eens. Ik heb al eerder gezegd: Zij is de vrouw van mijn leven. Dan denk je nog niet eens aan een andere vrouw.” Eugène benadrukt dus dat hij absoluut monogaam is.

Het lijkt er inderdaad op dat Eugène alles voor Connie over had. Hij heeft veel tijd gestoken in het opsporen van de daders van de juwelenroof. Binnenkort is de rechtszaak, en ook daar zit hij bij. Hij wil alles op alles zetten om te zorgen dat Connie haar dierbare sieraden, die ze heeft gekregen van haar overleden man Hans Breukhoven, terugkrijgt of ieder geval vergoed krijgt. ,,Als je kijkt naar het vermogen wat die jongetjes hebben vergaard, denk ik dat ze niet eens in de gaten hebben wat ze weggehaald hebben”, zegt Eugène over de mannen die hebben ingebroken. ,,Niet financieel en ook niet emotioneel.”