Eugène van Dun na maanden relatie al getrouwd!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Eugène van Dun, de ex-verloofde van Connie Witteman, heeft opnieuw liefdesgeluk gevonden en heeft dat – nu al! – beklonken met een huwelijk. ,,Het voelt ongelofelijk goed”, vertelt hij aan DenD. ,,Ja, we hebben misschien vleugels op de hielen. Maar deze keer deed ik een aanzoek, zei Albina ‘ja’ én hebben we de daad bij het woord gevoegd. Dat was bij Connie wel anders. Die heeft het vijf keer uitgesteld.”

,,Ik weet nog goed dat Connie, zelfs op tv, niet onder stoelen of banken stak dat ze graag door mij ten huwelijk wilde worden gevraagd”, vervolgt de bouwondernemer. ,,Maar verder dan ondertrouw zijn we uiteindelijk niet gekomen.”

Judas

Van uitstel kwam definitief afstel toen Eugène vorig jaar op eerste kerstdag door Connie aan de kant werd gezet. ,,Het deed me een beetje denken aan het verhaal uit de bijbel over Judas. Die kuste Jezus toch ook, maar had hem voordat de zon opkwam al verraden? Zo ging het bij ons ook. Die ochtend kuste ze me nog en ’s avonds zette ze me op straat.”

Verbijsterd door de breuk én alle scheldkannonades inclusief juridisch gesteggel in de maanden erna vertelt Eugène desondanks snel opnieuw de liefde te hebben gevonden. ,,Albina komt uit Rusland, spreekt vloeiend Engels en studeert in Nederland. We hebben elkaar eerder dit jaar in het zakenleven leren kennen.”

De twee lieten er geen gras over groeien, want op 30 augustus is Eugène met Albina in Praag getrouwd. ,,Dat is misschien snel, maar dat is niet erg”, vertelt een gelukkige Eugène tegen DenD. ,,Het werd gewoon deze keer eens níet uitgesteld…”

 

Tags

BREAK-UPBREUKHOVENCONNIE WITTEMANEUGENE VAN DUNGETROUWDJONGERKERSTRELATIERUSSISCH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck