Euphoria-acteur Angus Cloud brak schedel na val

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het had niet veel gescheeld of acteur Angus Cloud had niet meer geleefd. Een val in een bouwput in 2013 werd de Euphoria-ster bijna fataal, vertelt hij in een interview met Variety.

“Het is echt”, zegt de 24-jarige Cloud nadat hij door de interviewer naar zijn litteken op zijn hoofd werd gevraagd. “Ik heb op vrijdag de dertiende mijn schedel gebroken.”

Cloud zegt dat hij destijds in de avond nietsvermoedend over straat liep en in de bouwput viel. “Twaalf uur later werd ik wakker op de bodem”, vervolgt hij. “Ik ben er na ik weet niet hoe lang uiteindelijk uitgeklommen. Dat was heel moeilijk omdat mijn schedel gebroken was. Alle bloedingen waren inwendig en drukten tegen mijn schedel. Maar ik wist dat ze me daar niet zouden vinden.”

Overlevingsstand

De acteur, bekend van zijn rol als drugsdealer Fezco in de HBO-serie Euphoria, slaagde er bovendien in om eruit te klimmen terwijl hij ook nog eens zijn vingers had gebroken bij de val. “Ik voelde de pijn niet. Ik stond in een overlevingsstand.”

Cloud wist daarna wonder boven wonder zijn ouderlijk huis te bereiken. Zijn moeder dacht aanvankelijk dat hij aan de drugs was. “Ik probeerde te vertellen wat er was gebeurd maar ik kon m’n zin niet afmaken. Ik wilde gaan slapen maar m’n moeder liet dat niet toe. Ik zou anders waarschijnlijk gestorven zijn.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie