Eva Jinek compleet afgebrand in VI: ‘Eng mens!’

VI branden Jinek af
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eva Jinek werd gisteren flink te grazen genomen door de heren in Vandaag Inside. Maandag, in de eerste VI-uitzending, kreeg Jinek al een middelvinger van Johan Derksen, maar gisteren ging hij nog een stapje verder. ,,Die mevrouw komt me werkelijk m’n strot uit!”

Tijdens de rel rond het kaarsenverhaal hintte Eva Jinek in haar talkshow op een boycot van Vandaag Inside, iets wat niet gewaardeerd werd door Johan. Het zit hem dan ook nog steeds dwars.

Dansen op het VI-graf

,,Ik wil even tijd hebben om die Jinek even de oren te wassen”, begon Derksen al aan het begin van de uitzending. ,,Die mevrouw komt me werkelijk m’n strot uit.”

Johan vindt Jinek vooral ‘oncollegiaal’ omdat ze als enige talkshowhost aan het dansen was op het graf van de VI-heren. Johan legt uit waarom. ,,Een redactielid van ons was samen met Eus aanwezig bij de laatste uitzending van Jinek. Toen waren wij net gestopt.”

‘Eng mens!’

Eva zou die avond na de uitzending hebben gefeest in de studio. ,,Ze is op het toneel gesprongen en heeft daar staan dansen en schreeuwen in de microfoon, van: ‘Wij hebben dat Vandaag Inside toch maar mooi van de buis gekregen!”’

En dat is niet iets wat je bij collega’s doet, vindt Johan. ,,Dan denk ik: ja, dan ben je toch een eng mens als je zoiets doet?”

‘Het is wanhoop’

Volgens René van der Gijp riep Eva het puur uit wanhoop. ,,Het is wanhoop. Ik weet zeker dat als zij nog twee weken door had gegaan, dan had ze onder de 500 duizend gekukeld. Dat is voor iemand die zich dan voordoet als een ontzettende grote talkshowhost natuurlijk een vernedering. Hoe je het ook wendt of keert.”

Tags

BOYCOTEVA JINEKJINEKJOHAN DERKSENRENE VAN DER GIJPSNEERVANDAAG INSIDEVIWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck