Eva Jinek en Wendy van Dijk: lui en nog luier?

Eva en Wendy aartslui?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lage kijkcijfers, veel vakantie én een miljoenencontract: Eva Jinek wordt ook wel de meest luie persoon in Hilversum genoemd. Maar is dat wel terecht? Volgens kijkcijfer-expert Tina Nijkamp is Wendy van Dijk nóg luier…

Een vakantie van een halfjaar is voor Eva Jinek geen uitzondering meer. Belachelijk vinden velen. Zéker voor het salaris dat ze krijgt. Maar voor wie denkt dat Eva de meest luie persoon in Hilversum is, heeft de agenda van Wendy van Dijk nog niet gezien. Volgens kijkcijfer-expert Tina Nijkamp is de agenda van Wendy nog veel leger.

Wendy van Dijk nóg luier

,,Eva Jinek heeft de naam dat ze een miljoenencontract heeft bij een zender en niet zoveel werkt, maar is dat wel terecht?”, schrijft Tina op Instagram. ,,Nou, vergeleken met bijvoorbeeld Wendy van Dijk, die ook een miljoenencontract heeft, valt dat wel mee.”

Eva presenteerde dit jaar 85 afleveringen van haar talkshow. ,,Wendy van Dijk presenteert tot nu toe in 2023, acht dagen Ministars en zestien keer Wie van de Drie”, vervolgt Tina. Zestien afleveringen van Wie van de Drie zijn acht opnamedagen, weet de kijkcijfer-expert. In totaal komt Wendy dus uit op slechts zestien dagen.

Maar vier dagen werken

In het najaar worden dat zelfs nóg minder dagen. ,,Opvallend is dat Wendy dit najaar alleen in het schema staat met enkele afleveringen van Wie van de Drie. En dus lijkt het erop dat Wendy voor het eerst sinds haar overstap naar SBS6 verder niets te doen heeft behalve dan dus vier studiodagen Wie van de Drie. Daarvan worden er twee op een dag opgenomen.”

Jinek

Jinek is vanaf 2024 weer te zien op NPO. Het verschil in salaris is enorm, want de presentatrice verdient per jaar maar liefst een miljoen euro mínder. Eva liet al weten dat ze daar niet mee zit, omdat ze alsnog genoeg geld verdient. ,,Voor mij is rijkdom dat je nooit op eten hoeft te beknibbelen”, zei ze in gesprek met Nouveau. ,,Dat ik bij de supermarkt zoveel dure producten kan kopen als ik wil. Of bij de fruitboer in mijn straat gewoon alles neem waar ik trek in heb. Dus ik was al gezegend. Bij de publieke omroep verdiende ik ook al veel geld, hé.”

Tags

EVA JINEKWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck