Eva Jinek heeft moederschap onderschat

De zwangerschap van Eva Jinek was groot nieuws, en ook de geboorte van Pax kreeg veel aandacht. Wat niet zoveel aandacht krijgt is hoe zwaar ze de opvoeding vindt. De 40-jarige presentatrice heeft het ouderschap duidelijk onderschat.

Ochtenddienst

,,Ik had van tevoren alle boeken gelezen, ook over slaapgebrek. Ik dacht: ‘Ik heb tien jaar ochtenddiensten gedaan, ik weet hoe dat voelt.’ Voor het ochtendjournaal moest ik immers al om half vier mijn bed uit. Dit is toch anders!” Dat vertelt ze tegen weekblad Privé.

Eva Jinek is op zes september bevallen van zoontje Pax Valentijn. Een paar weken daarvoor was ze met zwangerschapsverlof gegaan. Ze wilde nog langer door blijven werken, maar de presentatrice vond het toch te zwaar worden.

Veel van het jongetje hebben we nog niet kunnen zien. Toen Pax geboren was, heeft Eva alleen een foto van het oortje van het jongetje op de foto gezet en gedeeld met haar fans. Sindsdien is het dus al ruim twee maanden stil rondom de presentatrice, haar vriend en de kleine.