(EVEN VOORSTELLEN) Op D66-lijst Meppel: vriendin van Alexander Pechtold

Alexander Pechtold
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Al meer dan een jaar is het de nieuwe liefde van D66-leider Pechtold: Anne Lok. Moeder van 5 kinderen en politiek geëngageerd. Eerder al was ze gemeenteraadslid in Steenwijkerland en nu dan als nummer vijf op de lijst van D66 in het mooie Meppel.

Anne Lok stelt zich HIER aan de inwoners van Meppel

,,Met vijf lieve kinderen woon ik in het centrum van Meppel, een prachtige plaats. Met veel plezier werk ik daarnaast op een school in Heerenveen als afdelingsleider. Het is een passie van mij om met onderwijs en jongeren te werken”, aldus het kandidaatraadslid.

Of de nieuwe liefde van Pechtold veel kans maakt is niet duidelijk. Dat ligt aan de kiezers. Want momenteel heeft D66 slechts 5 zetels in de gemeenteraad. Dus er moet nogal wat gebeuren. Voor zover we kunnen nagaan is het laatste officiele bezoek van Alexander Pechtold in 2011 geweest toen hij daar de gasfabriek bezocht en hielp bij een ontbijt voor leerlingen van de scholengemeenschap Stad en Esch.

In de politiek vindt Lok ,,veel van mijn interesse en liefde terug om na te denken over welke keuze bijdraagt aan een betere samenleving”, staat geschreven op de website van D66. ,,Om er voor elkaar te zijn en om iets voor een ander te betekenen. Een gemeente die daarin ondersteunt is van groot belang voor al haar inwoners.”

Tags

ANNE LOKD66GEMEENTERAADMEPPELPECHTOLD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck