Evert Santegoeds reageert op ‘geplande’ foto’s Monique en André

Evert heeft niet betaald voor foto's
Door: Charlotte Wijnen
16-05-2022

Er gaan hardnekkige geruchten rond over Monique Westenberg. Zo zijn er twijfels over het feit dat de Privé-fotograaf haar en André zo snel wist te vinden in Florida. Was het daadwerkelijk Monique die Privé tipte? Evert Santegoeds reageert.

André en Monique genoten afgelopen weken samen met zoontje Dré in alle rust en privacy van elkaar. Althans, dat dáchten ze. Bij terugkomst werden ze verrast met intieme foto’s die groot op de cover van de Privé stonden.

Tipte Monique de fotograaf?

Maar volgens Yvonne Coldeweijer was het voor Monique helemaal geen verrassing. ,,Van een spion dichtbij André heb ik vernomen dat hij op dit moment nogal pissed is op Monique”, meldde de roddelkoningin op Instagram.

,,Hij verdenkt haar er namelijk van dat zij de fotograaf en journalist van de Privé zelf heeft getipt om naar het hotel in Florida te komen en hen te snipen bij het zwembad. Nou André, ik denk dat jij daar best eens gelijk in zou kunnen hebben.”

Afgesproken werk

Ook Aaf Brandt Corstius stelt dat de fotoreportage ‘afgesproken werk’ is geweest. André en Monique zouden er zelfs voor betaald krijgen, zo vertelde ze in haar podcast Marc-Marie en Aaf Vinden Iets.

Marc-Marie Huijbregts is het met zijn collega eens. ,,Ja, ik denk het ook. Ik kan me niet voorstellen dat zij het niet door hebben gehad. Dit kun je toch niet stiekem doen?”

Evert reageert

Maar volgens Evert Santegoeds was het toch echt een ‘toevalstreffer’ en is er niets waar van de geruchten. ,,Er wordt alom aan getwijfeld of zij er niet zelf achter zitten, onder anderen door Aaf Brandt Corstius en Marc-Marie Huijbregts”, zegt hij in Shownieuws.

,,Echt met de hand op mijn hart: het komt níet van Monique, het komt níet van André, ze zijn er niet voor betaald, ze wisten van níets. En het beste bewijs dat ik kan aanleveren is die merkwaardige Instagram-post van haar, toen ze zei: ‘Wat wordt er toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”’

Evert heeft het hier over de Instagram-post van Monique waar ze enkele vakantiekiekjes deelde. Daar schreef ze het volgende bij: ,,Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”

Meer DenD