Evert Santegoeds slaat terug naar Yvonne Coldeweijer: ‘Dit is pas écht juice!’

Evert strikes back!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De onthulling in de nieuwe Privé liegt er niet om: exclusieve foto’s van de langverwachte verzoening tussen André en Monique. ,,Dit is pas écht juice!”, sneert Evert Santegoeds op de cover naar ‘juicekoningin’ Yvonne Coldeweijer.

Als het om Hazes-nieuws gaat, is Yvonne Coldeweijer altijd de eerste van wie iedereen het hoort. De roddelkoningin deinst nergens voor terug: alle foto’s van André die ze in haar handen krijgt worden zonder pardon op haar juicekanaal gegooid. Maar nu was het Evert Santegoeds die intieme foto’s van André en Monique in handen wist te krijgen.

Exclusieve foto’s

,,Dit is pas echt juice!”, staat in koeienletters op de cover van de nieuwe Privé. De cover is alleen gevuld met intieme foto’s van André en Monique. Een romantische knuffel en een liefdevolle kus: het zou hét bewijs zijn dat de twee weer samen zijn.

Monique en André vertrokken samen naar Amerika om daar uit te zoeken of ze weer verdergaan als stel of enkel als ouders van kleine Dré. Privé spotte het stel in het Melia Resort in Orlando, waar ze elkaar voortdurend op een liefdevolle manier aanraakten. ,,One happy family”, zo valt er te lezen in het blad.

De romantische momenten werden uiteraard vastgelegd en gepubliceerd. Op de foto’s is inderdaad te zien dat het gezin een fijne tijd beleeft. En de verliefde blikken die André en Monique naar elkaar uitwisselen, zijn hand op haar been, een innige knuffel én een liefdevolle kus, zeggen inderdaad genoeg.

‘Oorlog’ tussen Yvonne en Evert

Yvonne Coldeweijer zal hoogstwaarschijnlijk balen dat zij geen foto’s van de verzoeningsvakantie wist te bemachtigen. Evert kon het dan ook niet laten om een kleine sneer uit te delen op de cover.

De ‘oorlog’ tussen Evert en Yvonne is al een lange tijd gaande. Zo heeft Yvonne meermaals haar ongezouten mening over de bladen gedeeld omdat ze volgens haar altijd net achter de feiten aanlopen. Maar volgens Evert bevindt Yvonne zich op gevaarlijk terrein. ,,Het is nog maar zien of ze het veertig jaar zo volhoudt, en dat doe je niet door alles zomaar de wereld in te pleuren”, zei hij eerder in de 538 Ochtendshow.

Tags

ANDRÉ EN MONIQUEANDRÉ HAZESEVERT SANTEGOEDSHAZESMONIQUE WESTENBERGONTHULDONTHULLINGSNEERYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck