Evert Santegoeds ziet alleen nog ruimte voor The Voice Senior…

Evert Santegoeds
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Hoofdredacteur Evert Santegoeds van Privé vindt dat RTL veel eerder onderzoek had moeten doen naar de mogelijke kwesties bij The Voice of Holland. Volgens Santegoeds kunnen de schokkende gebeurtenissen zelfs leiden tot het definitief afblazen van The Voice of Holland. Met veel gevoel voor humor ziet Santegoeds nog wel ruimte voor The Voice Senior.

In de ogen van Santegoeds draait het na de aftocht van bandleider Jeroen Rietbergen vooral om de aangifte die is gedaan tegen coach Ali B. Ook Marco Borsato wordt genoemd in het programma BOOS, maar dat zal slechts zijdelings gebeuren, verwacht Santegoeds.

Santegoeds onthult verder dat het bepaald niet zal worden gewaardeerd door John de Mol dat notabene zijn zwager het programma In opspraak heeft gebracht. Het grensoverschrijdend gedrag van Rietbergen zou onder meer ook bestaan uit het rondsturen van ongepaste appjes aan deelneemsters.

Fons van Westerloo, voormalig topman van RTL en van SBS, kijkt met stijgende verbazing naar alle ontwikkelingen. Wat er vandaag is gebeurd heeft hij nooit eerder meegemaakt dat een extreem succesvol programma als The Voice abrupt van de buis wordt gehaald.

,,Bij een talentenjacht, waaraan jonge mensen meedoen die gretig zijn om een zangcarrière op te bouwen, ligt het gevaar van machtsmisbruik en over de eigen grenzen gaan om de top te bereiken altijd op de loer”, zegt Van Westerloo in De Telegraaf.

De andere coaches van The Voice hebben ook kort gereageerd op sociale media. Presentatrice Chantal Janzen vindt dat de onderste steen boven moet komen.

Tags

EVERT SANTEGOEDSRTLSBSTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck