Ex Albert haalt uit naar Charlène: ‘Alles wat met haar gebeurt is karma’

Door: Charlotte Wijnen
24-12-2021

Nicole Coste, de ex-minnares van prins Albert, meent dat zij nog altijd erg close is met hem. Toch toont ze geen enkel medeleven aan zijn vrouw Charlène. Sterker nog, ze zegt dat het haar niets kan schelen wat er met Charlène aan de hand is. ,,Alles wat er met haar gebeurt is karma.”

In een slecht daglicht

Nicole Coste beviel achttien jaar geleden van zoon Alexandre, waar prins Albert de vader van bleek te zijn. Toen Alexandre drie maanden oud was, erkende Albert hem als zijn zoon. Maar uit angst dat hij zich terug zou trekken, stapte ze naar de pers om hem te verraden.

In het Franse blad Paris Match verbrak ze de stilte en zette Albert in een slecht daglicht. Ze vertelde onder meer dat hij en Charlène helemaal niet aardig waren voor haar zoon. ,,Tijdens hun verlovingsperiode heb ik dingen meegemaakt waarvan ik erg ben geschrokken. Ze veranderden ook zomaar zijn kamer als hij er even niet was”, zei Nicole.

Albert woedend

Albert was woest toen hij het interview las. ,,Ik was woedend toen ik achter het artikel kwam. Ze had me net verteld dat ze iets zou uitbrengen, maar ik dacht dat het gewoon over een verjaardagsfoto of iets dergelijks zou gaan. Maar dat ze zulke ongepaste dingen zei, had ik niet verwacht”, aldus Albert in het Franse Point de Vue.

Nicole haalt uit naar Charlène

Toch lijkt Nicole daar niet van onder de indruk, want ze haalt opnieuw uit. Ditmaal gericht naar Charlène. Op een feestje werd de ex-minnares aangesproken door Daily Mail en werd haar wat gevraagd over de gezondheid van Charlène. ,,Het kan me niet schelen wat er met haar aan de hand is”, sneerde Nicole. ,,Waarom zou mij dat iets kunnen schelen? Alles wat er met haar gebeurt is karma.”

En hoewel ze Albert eerder in een slecht daglicht probeerde te zetten, lijkt het er nu op dat ze graag de plaats van Charlène over zou willen nemen. Ze denkt dan ook met open armen ontvangen te worden. ,,De mensen in Monaco houden meer van mij dan van Charlène”, aldus Nicole, die zegt nog heel close te zijn met Albert. ,,Ik ken hem al 25 jaar.”

Meer DenD