Ex Aly woest na boek Ernst Daniël: ‘Pathologische leugenaar!’

Ex woest op Ernst Daniël
Door: Charlotte Wijnen
03-09-2021

In zijn biografie beschuldigt Ernst Daniël Smid zijn ex Aly van een kwade dronk. Aly is woest en besluit zélf een boekje open te doen. ,,Ernst is een pathologische leugenaar en een narcist.”

Aly doet boekje open over Ernst

In zijn biografie wijdt Ernst Daniël Smid een heel hoofdstuk aan zijn ex-vriendin Aly Burgers. Maar helaas voor Aly heeft Ernst weinig goede woorden over haar. Hij schreef dat ze samen behoorlijk konden drinken en dat er daarna altijd ruzie ontstond. ,,Maar ik heb nog nooit in mijn leven een kwade dronk gehad. Aly had dat toen wel”, aldus Ernst in zijn biografie.

Woorden die bij Aly in het verkeerde keelgat schoten. ,,Ik vind het triest en not done, want het klopt helemaal niet. Als hij op deze manier begint, wil ik ook wel een boekje opendoen over hem”, aldus Aly in weekblad Weekend. ,,Ernst is een pathologische leugenaar en een narcist. Het ligt nooit aan hem, het ligt altijd aan anderen.”

Grote schuld

Daarnaast zou Ernst nog een grote schuld hebben bij Aly. ,,Ik kwam bij hem en toen bezat ik 150.000 euro. Toen ik bij hem wegging, had ik niets meer. Hij heeft me al mijn geld gekost.” Aly zegt dat ze hem op papier heeft kunnen laten verantwoorden dat hij maandelijks 1.000 euro aan haar aflost.

,,Maar meneer betaalt maar 500 euro per maand omdat hij niets meer heeft. Het duurt nu twaalf jaar voordat ik het geld terugheb. Dat vertelt hij allemaal niet in zijn boek”, klaagt Aly.

In een reactie laat Ernst Daniël weten dat hij helemaal geen schuld heeft bij haar. Maar Aly heeft de bankafschriften aan Weekend getoond en daaruit blijkt dat Ernst inderdaad maandelijks 500 euro overmaakt voor de schuld die hij bij haar heeft.

Meer DenD