Ex Barbie Michael van de Plas gaat trouwen

Michael van de Plas
Door: Eva Steins
08-10-2020

Hij is nog maar net uit de bak en maakt een grote stap: Michael van der Plas heeft zijn vriendin Naomi Collinda ten huwelijk gevraagd. Zijn vriendin deelt het heuglijke nieuws op een nieuw Instagram-account dat níet door de FIOD in beslag genomen is…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

FIOD

De ex-man van Samantha de Jong heeft een pittige tijd achter de rug. Hij zat in hechtenis nadat hij van fraude beschuldigd werd. Inmiddels is hij weer op vrije voeten, maar Michael blijft een verdachte.

Hij wordt verdacht van oplichting. Via zijn Instagram account zou Michael nep-merkkleding verkopen. Het account werd geblokkeerd door de FIOD, net als het account van zijn inmiddels verloofde Naomi Collinda.

Op de accounts schreef de FIOD: ,,Dit account is in beslag genomen door de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst onder leiding van het Openbaar Ministerie. Het aanbieden van merk vervalste kleding is verboden volgens artikel 337 van het Openbaar Ministerie.”

LEES OOK:

FIOD ook achter Barbie aan? ‘Instagram-posts met nep-merkkleding verwijderd’

Aanzoek

Het stof lijkt een beetje te zijn gedaald en ondanks dat Michael nog steeds verdacht wordt, viert hij het leven met zijn geliefde Naomi.

Zij onthult dat hij haar ten huwelijk gevraagd heeft via. Dit nieuws deelt zij via een nieuw Instagram-account dat zij aangemaakt heeft.

Ze deelt een foto van een briefje waarop geschreven staat ,,Wil je met me trouwen lieve Naomi XXX”

Bij het bericht schrijft Naomi dat ze helemaal overdonderd is van het aanzoek. ,,Ik kan het niet geloven. Hij blijft me elke dag weer verbazen.”

Het briefje is niet het enige gedeelte van het aanzoek, aldus Naomi.

,,Er zit hier een heel verhaal achter en ook heel veel brieven. Alles hierover gaan we zeker nog delen. Er gebeurd op dit moment zoveel om ons heen. Maar wat maakt het ons ongelofelijk sterk en zeker van elkaar. Schat ik hou de hele wereld van jou. Er is niemand anders met wie ik dit aan had gekund en aankan. 💜 “.

Meer DenD