Ex beschuldigt rapper Tyga van huiselijk geweld

Door: DitjesDatjes
12-10-2021

De ex-vriendin van Tyga is naar de politie gestapt na een flinke ruzie met de rapper. Ze zegt dat hij haar daarbij mishandeld heeft en toonde maandag op social media haar verwondingen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bronnen rond Tyga lieten aan TMZ weten dat Camaryn Swanson zondagnacht onuitgenodigd voor zijn deur stond en het op een schreeuwen zette. Volgens de rapper was ze onder de invloed maar hij zou haar toch binnen hebben gelaten, waarop een enorme ruzie uitbrak. Toen Swanson het bericht van TMZ las, nam ze contact op met de roddelsite en liet ze smsjes zien waaruit zou blijken dat hij haar heeft laten ophalen door een chauffeur.

Swanson belde na het incident de politie, die zichtbare verwondingen constateerde en een melding van huiselijk geweld heeft opgenomen. Tyga is niet gearresteerd maar heeft toegezegd zich dinsdag op het bureau te melden voor een verklaring.

De twee kregen begin dit jaar een relatie die volgens TMZ dit weekend op de klippen liep. Tyga had van 2011 tot 2014 iets met Blac Chyna, waarmee hij zoon King Caïro (bijna 9) kreeg. Later werden Tyga en Chyna zwager en schoonzus, toen hij begon te daten met Kylie Jenner en zij een relatie kreeg met Kylies halfbroer, Rob Kardashian.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD