Ex doet boekje open over ‘mishandeling’ door Gers Pardoel

Gers Pardoel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

‘Hier stopt het’, waren de woorden die Sélina van Gool dacht toen ze voor de ogen van haar kinderen van de trap werd geduwd. Jarenlang werd ze fysiek en mentaal mishandeld door Gers Pardoel.

Sélina klapt uit de school

Het leek een droomstel, maar niets was minder waar. In 2017 bleek dat Gers Pardoel zijn gezin had verlaten voor een veel jongere vrouw waar hij al een tijd een affaire mee had. Maar Sélina liet niet veel later weten dat de breuk een andere reden had. Het was het gedrag van Gers.

Hoewel er eerst weer een verzoening kwam tussen de twee, bleek de breuk vorig jaar maart echt definitief. En toen klapte Sélina uit de school: ze vertelde alles wat er was gebeurd.

‘Hij stond met zijn schoen op mijn hoofd’

In 2011 ging het al fout. Op een dag werd hij zó kwaad, dat Sélina moest vluchten naar de slaapkamer. ,,Maar hij sloeg dwars door de deur. Daar heeft hij me op de grond gegooid en is hij met zijn schoen op mijn hoofd gaan staan”, vertelt ze in een interview met Het Laatste Nieuws.

Maar toen raakte ze zwanger van Goud. De mishandelingen bleven. Tijdens een controle in het ziekenhuis werd ze apart genomen door twee vrouwen. ,,Ze zeiden: ‘Wij krijgen vanuit het ziekenhuis signalen van huiselijk geweld’. Gers kreeg het benauwd en siste me toe dat ik een verraadster was”, aldus Sélina. ,,De verwondingen die ik opliep, hadden ze bij een eerdere controle in het ziekenhuis opgemerkt. En ze vonden die verdacht.”

Kantelmoment

Toch bleven de twee bij elkaar. Sélina raakte zwanger van Rocci, maar dat was niet gepland geeft ze toe. Na de zoveelste mishandeling diende ze opnieuw een klacht in. Ze heeft toen maanden met een ‘aware button’ rondgelopen. Maar het kantelmoment kwam pas daarna. Na een zoveelste ruzie gooide Gers voor de ogen van de kinderen van de trap. Toen was de maat vol.

‘Verzonnen verhaal’

Maar volgens Gers heeft Sélina het hele verhaal verzonnen. ,,Wederom willen we erop hameren dat de beweringen die zijn ex-vriendin Sélina aanhaalt, verzonnen zijn en op sensatie berusten. Het lijkt wel alsof Sélina zijn huidige succes niet kan verkroppen”, aldus de manager van Gers in het AD.

De twee zitten nog altijd in een vechtscheiding. Volgens Sélina kreeg ze geen alimentatie en daar was ze zó kwaad om, dat ze beslag heeft laten leggen op de privérekening van Gers.

LEES OOK:

Vechtscheiding Gers Pardoel bereikt kookpunt

Tags

GERS PARDOELMISHANDELINGVECHTSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck